Όροι χρήσης

Το www.motoarea.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης των προιόντων της εταιρείας Π. ΓΚΛΕΓΚΛΑΚΟΣ  & ΣΙΑ Ο.Ε  ( MOTOAREA), που εδρεύει στην οδό Μιχαλακοπούλου 193  Τ.Κ. 11527

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα www.motoarea.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

1.Όροι

Η Π. ΓΚΛΕΓΚΛΑΚΟΣ  & ΣΙΑ Ο.Ε  ( MOTOAREA) διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη.

MOTOAREA
Π.ΓΚΛΕΓΚΛΑΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 193 ΑΘΗΝΑ
Τ.Κ. 11527
ΑΦΜ 998764205
ΔΟΥ ΙΒ ΑΘΗΝΩΝ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ,ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΓΕΜΗ 006913501000

2. Πνευματικά δικαιώματα

Αυτή η ιστοσελίδα είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Π. ΓΚΛΕΓΚΛΑΚΟΣ  & ΣΙΑ Ο.Ε  ( MOTOAREA). Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Π. ΓΚΛΕΓΚΛΑΚΟΣ  & ΣΙΑ Ο.Ε  ( MOTOAREA) και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.
Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της Π. ΓΚΛΕΓΚΛΑΚΟΣ  & ΣΙΑ Ο.Ε  ( MOTOAREA) ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.
Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την Π. ΓΚΛΕΓΚΛΑΚΟΣ  & ΣΙΑ Ο.Ε  ( MOTOAREA)  ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.motoarea.gr προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα www.motoarea.gr και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Π. ΓΚΛΕΓΚΛΑΚΟΣ  & ΣΙΑ Ο.Ε  ( MOTOAREA). δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

3. Ασφάλεια


Η Π. ΓΚΛΕΓΚΛΑΚΟΣ  & ΣΙΑ Ο.Ε  ( MOTOAREA). χρησιμοποιεί στις σελίδες συναλλαγών και καταχώρησης προσωπικών δεδομένων πρωτόκολλο κρυπτογράφησης. Οι συναλλαγές μέσω πιστωτικής κάρτας προστατεύονται από το σύστημα συναλλαγών της τράπεζας Eurobank

4. Τρόποι πληρωμής & Ασφάλεια

 • Αντικαταβολή μετρητοίς. Ο πελάτης πληρώνει το αντίτιμο της παραγγελίας στον μεταφορέα που παραδίδει τα προϊόντα.
 • Πιστωτική κάρτα: Visa, Mastercard.
 • Χρεωστική Κάρτα: Visa Electron, Maestro
 • Προεξόφληση σε καταθετικό λογαριασμό της εταιρείας μας:

Η επωνυμία της εταιρείας που εμφανίζεται στο λογαριασμό είναι Π. ΓΚΛΕΓΚΛΑΚΟΣ  & ΣΙΑ Ο.Ε. Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 210-7470004. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

 • Όλες οι ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω πιστωτικής κάρτας ολοκληρώνονται απο το ασφαλές σύστημα της Eurobank.
 • Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL για την προστασία όλων των δεδομένων, όπου κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες.
 • Σε περίπτωση που γίνει αγορά προιόντων με πιστωτική κάρτα που ανήκει στον πελάτη αλλά έχει κλαπεί, η εταιρειά μας ουδεμία ευθύνη φέρει για την χρέωση της πιστωτικής κάρτας. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ενημερώσετε άμεση την τράπεζα που συνεργάζεστε.

5. Τρόποι και έξοδα Αποστολής

 1. Για αγορές άνω των 100€ τα μεταφορικά κόστη εντός Ελλάδος είναι δωρεάν .
 2. Για αγορές κάτω των 100€ η επιβάρυνση για τα μεταφορικά εντός Ελλάδος είναι 4,00 € / παραγγελία  + 1,50 € η αντικαταβολή (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%).

Όλες οι παραγγελίες εκτελούνται αποκλειστικά για αποστολή και παράδοση στον χώρο του πελάτη από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός από αργίες) 09:00 πμ – 20:00 μμ.

Εαν επιθυμείτε να παραλάβετε εσείς την παραγγελία σας από την εταιρεία μας τότε υπάρχει δυνατότητα παραλαβής παραγγελιών από το κατάστημα .

6. Χρόνος παράδοσης:

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων είναι  σε 24 ώρες εφόσον η παραγγελία εισαχθεί στο e-shop μέχρι τις 12:00 μμ και ισχύει για αποστολές σε όλη την Ελλάδα εκτός από τα νησιά και απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές όπου υπάρχει επιπλέον καθυστέρηση από 24 εως 48 ώρες.

7A. Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις :
Μόνο όταν η παραγγελία δεν έχει τιμολογηθεί και σταλεί. Για να γίνει ακύρωση της παραγγελίας θα πρέπει να είναι σε κατάσταση Αναμονής ή Επιβεβαίωσης στο λογαριασμό σας. Σε αυτή την περίπτωση για ακύρωση της παραγγελίας καλέστε στο 210-7470004. Αν η παραγγελία είναι σε κατάσταση Εστάλη τότε δεν μπορεί να γίνει ακύρωση.

7B. Επιστροφή Παραγγελίας

Εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή/και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους:

 • σε όλες τις περιπτώσεις που πωλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας
 • σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα/πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από το MOTOAREA. Δεν εμπίπτουν στην παρούσα διάταξη προϊόντα που καλύπτονται από εγγυήσεις τρίτων όπως από τον κατασκευαστή του προϊόντος ή τον αντιπρόσωπό του.
 • σε περίπτωση που αλλάξατε γνώμη.

Η 14ήμερη περίοδος υπαναχώρησης δεν ισχύει για όλες τις αγορές. Μερικές από τις εξαιρέσεις είναι οι εξής:

 • προϊόντα που κατασκευάζονται κατά παραγγελία ή είναι σαφώς εξατομικευμένα
 • σφραγισμένα προϊόντα που αποσφραγίσατε μετά την παραλαβή τους

Η περίοδος υπαναχώρησης λήγει 14 ημέρες μετά την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.

Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει εντός 14 ημερών από την παραλαβή α) της αίτησης ακύρωσης, β) των προϊόντων στην αρχική συκευασία που θα συνοδεύονται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς.

8. Μη παραλαβή Παραγγελίας

Σε περίπτωση που παραγγείλετε ένα προϊόν και δεν γίνει παραλαβή της παραγγελίας λόγω απουσίας του παραλήπτη τότε χρεώνεστε τα έξοδα απόστολής της παραγγελίας και θα πρέπει να καταχωρήσετε νέα παραγγελία για να παραλάβετε τα προϊόντα σας.

9. Ελαττωματικά προϊόντα

Αν παραλάβετε προϊόν το οποίο είναι ελλατωματικό τότε πρέπει να επικοινωνήσετε στο 210 7470004. Θα πρέπει να μας στείλετε το ελαττωματικό προϊόν στην Έδρα μας. Εφόσον επιβεβαιωθεί η ελαττωματικότητα του προϊόντος, εμείς θα αντικαταστήσουμε δωρεάν το συγκεκριμένο προϊόν σε χρόνο αντίστοιχο της διαθεσίμοτητας του προϊόντος.

10. Καταχώρηση Παραγγελίας από κλεμμένη πιστωτική κάρτα

Οι συναλλαγές μέσω πιστωτικής κάρτας εκτελούνται μέσα από ιστοσελίδα της Eurobank η οποία διαθέτει τα πιο σύγχρονα πιστοποιητικά ασφαλείας συναλλαγών. H Π. ΓΚΛΕΓΚΛΑΚΟΣ  & ΣΙΑ Ο.Ε  ( MOTOAREA) δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας κατά την παραγγελία ούτε αυτά ζητούνται κατά την εγγραφή σας στο Π. ΓΚΛΕΓΚΛΑΚΟΣ  & ΣΙΑ Ο.Ε  ( MOTOAREA). Σε περίπτωση που γίνει αγορά προϊόντων με πιστωτική κάρτα ανήκει σε εσάς αλλά έχει κλαπεί, η εταιρεία μας ουδεμία ευθύνη φέρει για την χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.

11. ΦΠΑ

Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.